Manchester Unitedin entinen huippulupaus Adnan Januzaj on sitä mieltä, ettei hänen hyvä ystävänsä Paul Pogba tule jättämään seuraa tänä kesänä.

Viime vuonna Pogba, 27, kertoi haluavansa ”uuden haasteen” hänen uralleen, mutta siirtoa toiseen seuraan ei koskaan tapahtunut.

Pogbaa ollaan yhdistetty pitkän aikaa Real Madridiin ja hänen entiseen seuraansa Juventukseen, mutta Januzaj’n mukaan ranskalaispelaajan aika Old Traffordilla ei ole vielä tulossa päätökseen.

Januzaj’sta ja Pogbasta tuli toisilleen erittäin läheisiä kaksikon pelatessa vielä Unitedin akatemiassa. Belgian maajoukkuemies, joka edustaa tänä päivänä Real Sociedadia, jätti seuran pysyvästi vuonna 2017.

Adnan Januzaj Manchester Unitedissa. Kuva: Getty Images

LUE LISÄÄ: Paul Pogba ja Bruno Fernandes pelasivat ensimmäistä kertaa yhdessä – Mestaruussarjan seura yllätti Unitedin harjoitusotteluista

– Uskon, että hän jää, Januzaj kertoi Het Nieuwsbladille.

[readmore from=Siirtoikkuna]

– Paul ja minä olemme yhä hyvin läheisiä. Me olemme tunteneet toisemme siitä lähtien kun olimme lapsia, kun olimme Unitedin akatemiassa.

– Meidän perheenjäsenemme ovat myös kavereita keskenään ja me pysymme yhteyksissä. Se ei koskaan tule muuttumaan.

Pogban sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy ensi vuonna, mutta seuralla on optio yhdestä lisävuodesta. Sinnikkään nilkkavamman kanssa taistellut keskikenttämies on pelannut Unitedille vain kahdeksan peliä tällä kaudella.