Juventus-legenda Claudio Marchisio on pyytänyt Paul Pogbaa takaisin Italian suurseuraan, jossa Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja voisi tuntea olonsa taas iloiseksi.

Pogba on myöntänyt kärsineensä uransa ”hankalimmasta ajanjaksosta” viime viikkojen aikana. 27-vuotias ei ole tyytyväinen tilanteeseensa Manchester Unitedissa, jossa hänet on jätetty toistuvasti avauskokoonpanon ulkopuolelle ailahtelevien peliesitysten valossa.

Marchisio, joka vietti peräti 25 vuotta Juventuksen organisaatiossa ja pelasi vuodet 2012-16 Pogban rinnalla, olisi iloinen nähdessään ranskalaistähden palaavan ennen pitkää Torinoon.

LUE MYÖS: Manchester United -legenda Paul Scholes paljasti harkinneensa Evertoniin liittymistä: ”Halusin vain pelaamaan”

– Ole kiltti, Paul Pogba – tule takaisin Juventukseen… Sinä olisit taas onnellinen. Ja niin olisin minäkin, Marchisio twiittasi vastauksena Pogban tuoreeseen julkaisuun.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Claudio Marchisio

@ClaMarchisio8

Paul Pogba

@paulpogba
Head up, look forward! 👊🏾
Please @paulpogba
Come to @juventusfc 😉...you will be happy again 🏳🏴😎 me too #tilltheend

Pogban entinen seura, jonka peräsimessä työskentelee tällä hetkellä hänen toinen ex-joukkuetoverinsa Andrea Pirlo, on ollut jatkuvasti yhdistettynä keskikenttäpelaajan hankintaan viime vuosien aikana. Myös Real Madrid on seurannut tilannetta pitkän aikaa.

Pogban sopimus Manchester Unitedin kanssa ei kuitenkaan umpeudu ennen kuin vasta vuonna 2022, eikä Ole Gunnar Solskjærin odoteta kauppaavan häntä eteenpäin ainakaan kesken kauden.