Paul Pogban agentin Mino Raiola on ollut valokeilassa maanantaista lähtien, kun hän kertoi Tuttosportin haastattelussa, että Pogban aika Manchester Unitedissa olisi ohi. Raiola mainitsi, että yksi Pogban mahdollinen osoite voisi olla Juventus.

Pogba on seilannut Juventuksen ja Man Unitedin väliä lähes koko ammattilaisuransa. Vuonna 2009 Pogba liittyi Man Unitedin akatemiaan ranskalaisesta Le Havresta. Tie vei Unitedista lopulta ilmaisella siirrolla Juventukseen elokuussa 2012. Juvessa Pogbasta tuli supertähti ja hän nousi kannattajien suosikiksi. Elokuussa 2016 Man Utd maksoi 105 miljoonaa euroa Juventukselle ja hankki Pogban takaisin.

Nyt Pogban aika Unitedissa on tulossa loppuun, mikäli on uskominen keskikenttäpelaajan agenttia. Raiolan mukaan yksi seura, jonne Pogba voisi siirtyä on Juventus. Aiemmin uutisoimme Eurosportin tietojen pohjalta, että vahvin kandidaatti olisi tällä hetkellä Real Madrid, mutta myös Juventus ja PSG seuraavat tarkkaan Pogban tilannetta.

[readmore from=paul-pogba]

– Ehkäpä Juventus voisi olla hänen seuraava määränpää. Miksipä ei? Monien muiden asioiden lisäksi suhde seuraan ja entisiin joukkuekavereihin on erinomainen. Koronaviruksen takia kovinkaan monella seuralla ei ole varaa Pauliin. Tärkeintä on se, että seura todella haluaa Pogban, Raiola kommentoi Tuttosportin haastattelussa.

Pogban sopimus Unitedin kanssa on voimassa kesään 2022 saakka. Raiolan mukaan Pogba ei ole ainakaan tekemässä uutta jatkosopimusta Unitedin kanssa.

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Unitedin olisi myytävä Pogba ensi kesänä, jos se haluaa maksimoida tuoton. Tammikuussa 2022 Pogba pääsisi jo neuvottelemaan ilmaisesta siirrosta toiseen seuraan. Tulevan tammikuun siirtoikkuna saattaa tulla vielä liian aikaisin Pogban siirron kannalta, mutta sekään ei ole mahdoton ajankohta siirrolle.

LUE MYÖS: