Gary Nevillen mielestä kahden tai kolmen kuukauden mittainen ”loistoesitys” Paul Pogbalta on avain Manchester Unitedin mestaruusmahdollisuuksille, vaikka ne ovatkin tämänhetkisestä kärkisijoituksesta huolimatta ”ohuet”.

Manchester United pelasi sunnuntaina maalittoman tasapelin Liverpoolin vieraana, minkä ansiosta se piti kolmen pisteen eronsa Valioliigan hallitsevaan mestariin (lue otteluraportti).

Nevillen mukaan Pogban on kuitenkin noustava ratkaisevaan rooliin, jos United haluaa taistella sarjan voitosta aina kauden loppuun saakka. Siitä, pystyykö ranskalainen maailmanmestari kuitenkaan johdonmukaisiin huippusuorituksiin, ei entisellä United-puolustajalla vaikuttaisi olevan epäilystäkään.

LUE MYÖS: Liverpool viimeksi yhtä tehoton vuonna 2005 – Jürgen Klopp ymmällään: ”Onhan se ärsyttävää”

– Minun mielestäni Manchester Unitedin mahdollisuudet tämän kauden mestaruustaistossa ovat ohuet – Liverpool ja Manchester City ovat yhä sarjan kaksi parasta joukkuetta, Neville saneli ottelun jälkeen Sky Sportsille.

Paul Pogba

@paulpogba
Always hungry for more 💪🏾

Jos ylläoleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

– Mutta se ohut mahdollisuus Valioliigan voitosta riippuu jostain sellaisesta, kuin Paul Pogban kahden tai kolmen kuukauden mittaisesta loistoesityksestä. Tiedän, että hän on siihen kykeneväinen.

– Hänellä on itseluottamusta ja hyvänlaatuista ylimielisyyttä, eli hän uskoo itseensä. Pogban mielestä hänen pitäisi pelata maailman suurimmissa peleissä ja voittaa pokaaleja. Hän ajattelee olevansa paras ja se on iso asia, kun yrität voittaa.

[readmore from=Manchester-United]

Nevillen mielestä Pogba suoriutui sunnuntain Liverpool-ottelussa hyvin, ottaen huomioon hänen vieraan pelipaikkansa kentän oikealla laidalla.

– Uskon, että hän koki sunnuntain hankalaksi pelatessaan oikealla laidalla. Jos kysyisit Pogbalta, millä hyökkäyspään pelipaikalla hän haluaisi pelata, se olisi se yksi paikka, jota hän ei ikinä valitsisi: keskikentän oikeaa laitaa.

– En kritisoinut hänen suoritustaan Anfieldilla, koska hänen tehtävänsä oli hankala. Samat sanat menevät Marcus Rashfordille, joka on tottunut pelaamaan vasemmalla laidalla. Mutta mielestäni Pogballa voi olla todella suuri vaikutus Unitediin.

LUE MYÖS: