Manchester United ja Liverpool kohtaavat sunnuntaina todellisessa huippuottelussa, kun Valioliigan ykkönen ja kakkonen kohtaavat kello 18.30 Suomen aikaa alkavassa pelissä.

United pitää Valioliigan kärkipaikan voitolla tai tasapelillä. Liverpool puolestaan voi nousta takaisin sarjan piikkipaikalle ottamalla kolme pistettä.

Manchesterilaisten Paul Pogba oli Sky Sportsin haastattelussa ennakoimassa sunnuntain kamppailua. Ranskalaisen mukaan sarjataulukon sijoitukset eivät kerro totuutta pelin ennakkoasetelmista.

− Emme tietenkään voi sanoa, että olemme samalla tasolla kuin he. He voittivat Valioliigan ja voittavat pelejä yhä, Pogba sanoi Liverpoolista.

Pogba kertoi, että peliä odotetaan Unitedin leirissä innolla.

− Jos haluamme olla parhaita, meidän täytyy voittaa parhaat. Haluamme kaataa Valioliigan voittajat.

Sekä Manchester United että Liverpool ovat pelanneet Valioliigassa kuluvalla kaudella 17 peliä. Jäljellä on siis 21 kierrosta, mutta puolivälin lähestyessä ainakin sarjatilanne näyttää lupaavalta.

Valioliigan kärkikuusikossa kaikki joukkueet ovat kahden voiton sisällä toisistaan. Manchester City, Leicester, Everton ja Tottenham ovat aivan Manchester Unitedin ja Liverpoolin kintereillä.

− Uskon, että voimme voittaa mestaruuden, jos keskittymisemme ei herpaannu. Moni joukkue voi yhä voittaa sarjan, joten olemme edelleen todella kaukana, Pogba analysoi Unitedin mahdollisuuksia.