Manchester Unitedin entinen toppari Rio Ferdinand on huomannut keskikenttäpelaaja Paul Pogban pelaamisessa merkittävän muutoksen.

Ranskalainen Pogba on nostanut viime aikoina tasoaan huomattavasti. Juuri tällä hetkellä mies on yksi joukkueen tärkeimmistä lenkeistä.

– Henkilökohtaisesti olen Paul Pogbalta halunnut sitä – mikä on säännöllisesti häneltä puuttunut – että hän pelaa palloa nopeasti, Ferdinand sanoo Fivella.

– Kaikki ikävät klipit, joita näitte Paul Pogbasta tai huonoista esityksistä, keskittyivät sen ympärille, että hän otti liikaa kosketuksia ja ”kutsui” taklauksia ja prässiä. Kun taas nyt ihmiset eivät pääse hänen lähelleen. Ja se on Paul Pogba, jonka olen nuoresta iästä lähtien oppinut tuntemaan.

[readmore from=Paul-Pogba]

Ferdinandin mukaan Pogba on riittävän iso pelaaja hoitaakseen fyysisen kamppailun ja riittävän nopea selviytyäkseen siitä ulos. Lisäksi ranskalainen osaa harhauttaa.

– Kun siihen lisätään, että hän osaa pelata yhden, kahden tai kolmen kosketuksen peliä ennen kuin vastustaja tulee paikalle, hän näyttää todelliselta maailman kaatajalta. Jos hän jatkaa näin, minusta tuntuu – sanon sen aikaisin julki, että Man United voi voittaa liigamestaruuden.

Ferdinand muistuttaa, että Pogba on pelannut suurimmalla mahdollisella näyttämöllä ja voittanut maailmanmestaruuden. Hän ei ole noussut esiin aivan puskista.

– Kaikki ovat pyytäneet Paul Pogbalta ainoastaan tasaisuutta, tasaisia esityksiä. Nyt me saamme sitä ja näemme, kuinka se kantaa hedelmää. Se on loistavaa.

Lähde: Metro