Paul Pogban tulevaisuus on puhuttanut jo pitkään.

Keskikenttäpelaajan sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Osapuolet eivät ole edelleenkään allekirjoittaneet jatkosopimusta.

Pogbaa on yhdistetty siirtohuhuissa jo pitkään muun muassa PSG:hen ja Real Madridiin. Pogba on tiettävästi halunnut poistua useampaan otteeseen Manchester Unitedista, mutta seura ei ole päästänyt kultakimpalettaan lähtemään.

L’Équipen mukaan Pogban mielipide on muuttumassa. Ranskalaislehden mukaan Pogba on kertonut lähipiirilleen haluavansa tehdä jatkosopimuksen Manchester Unitedin kanssa.

[readmore from=Paul-Pogba]

Fabrizio Romanon mukaan Pogballa on ollut jatkosopimustarjous pöydällään jo pitkän aikaa. Kyseessä olisi pitkä sopimus, joka samalla nostaisi Pogban palkkaa. Pogban leiri ei ole kuitenkaan toistaiseksi vastannut jatkosopimustarjoukseen.

Pogba siirtyi Juventuksesta Manchester Unitediin kesällä 2016 yli 100 miljoonan euron siirtosummalla.

Pogba on aloittanut kauden hienosti. Pogba on antanut seitsemässä sarjaottelussa yhteensä seitsemän maalisyöttöä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Paul Pogba has a contract extension proposal on the table from Manchester United since last July. Long-term new deal and increased salary. 🔴 #MUFC

…but there’s NO final answer yet from Pogba side and his agent Raiola. Man Utd are waiting for his decision - pushing for months.