Manchester Unitedin pelaajalegenda Paul Scholes on antanut mielipiteensä seuran pelaajatilanteesta.

Vuonna 2013 uransa Unitedissa päättänyt Scholes, nyt 45, on sitä mieltä, ettei Unitedin nykyjoukkueesta löydy vieläkään riittävästi laatua tietyllä osa-alueella, jotta seura voisi palata kukoistukseensa eli niihin aikoihin, jolloin Scholes vielä pelasi punaisten paholaisten paidassa.

– Voidaan puhua iästä ja kokemuksen puutteesta, mutta en usko sen olevan ongelma, Scholes täräytti BT Sportille.

– Minusta joukkueessa on riittävästi kokemusta, en vain havaitse, että näin olisi laadun kanssa, kuten esimerkiksi ilman Paul Pogbaa.

Kärkipään miehistön laatu ei tunnu huolettavan Scholesia lainkaan. Hän on tyytyväinen hyökkääjäkolmikkoon Marcus RashfordAnthony MartialDaniel James ja sanoo trion olevan ihan yhtä laadukas kuin missä tahansa muussa Valioliigan tai eurooppalaisen huippusarjan joukkueessa.

Keskiakseli sen sijaan aiheuttaa seuraikonille omat epäilyksensä. Scholes antoi ymmärtää, että kaipaisi Unitedilta tammikuussa hankintoja juuri keskikentän keskustaan.

Lauantain 2-0-voitossa Burnleya vastaan United pelasi kolmella keskikenttäpelaajalla. Ylipänä luuti Andreas Pereira, ja Fred sekä Nemanja Matic pelasivat pohjalla toppareiden yläpuolella.

Ideaalissa tilanteessa keskustassa nähtäisiin todennäköisesti ainakin Pogba ja Scott McTominay, joka on seuraavat viikot sivussa polven ristisidevamman takia. Unitedin managerin Ole Gunnar Solskjærin mukaan pitkän loukkaantumisen jälkeen kentille palannut Pogba ei ollut lauantaina valmis pelaamaan niin monessa ottelussa putkeen oltuaan niin pitkään sivussa.

Pogba, 26, tuli kahdessa edellisessä ottelussa vaihdosta sisään, mutta ei ollut lauantaina lainkaan kokoonpanossa.

– Sen (kärjen) alapuoli huolettaa minua. Tiedämme kaikki sen laadun, joka Pogballa on jos hän on mukana, jos hänen asenteensa on oikea, jos hän pelaa hyvin ja jos hänen keskittymisensä on oikea – maailmassa ei ole parempaa keskikenttäpelaajaa.

– Mutta kaikki muu sen ympärillä ei tunnu ihan tarpeeksi hyvältä, Scholes heitti.