Paul Scholes edusti koko pelaajauransa ajan vain ja ainoastaan Manchester Unitedia. Hänelle kertyi joukkueen paidassa yli 700 ottelua ja hän voitti Valioliigan huimat 11 kertaa.

Vaikka Scholes kuuluikin todella pitkään maailman keskikenttäpelaajien eliittiin, ei muut joukkueet juurikaan yrittäneet houkutella häntä pois Old Traffordilta. 45-vuotias ex-pelaaja kertoi haastattelussa, että Inter Milan oli ainoa seura, joka yritti hieman kosiskella häntä.

– En koskaan saanut tietooni, että joku joukkue olisi ollut kiinnostunut minusta, Scholes kertoi BBC:lle.

– Kerran sain puhelun eräältä agentilta. Hän soitti minulle vuoden 2002 EM-kisojen aikaan ja kysyi, olisinko kiinnostunut siirtymään Inter Milaniin, mutta se oli ainoa puhelu, jonka koskaan sain. En kuullut aiheesta kertaakaan sen jälkeen ja manageri ei puhunut asiasta mitään.

– Pelasin lapsuuteni seurassa ja voitimme pokaaleja koko ajan. Jos manageri olisi sanonut, että hän ei halua minua, niin olisin varmasti lähtenyt, jos jokin iso seura olisi ollut kiinnostunut, mutta minun ei koskaan tarvinnut ajatella Barcelonaa, Real Madridia tai AC Milania, koska olin jo valmiiksi maailman suurimmassa seurassa.