Juventuksen tähtihyökkääjä Paulo Dybala on myöntänyt olleensa lähellä siirtoa viime kesänä, kun Manchester United ja Tottenham yrittivät tuoda häntä Valioliigaan.

Sky Sports oli yksi useista medialähteistä, joka uutisoi Tottenhamin ja Juventuksen päässeen sopuun Dybalan siirrosta Pohjois-Lontooseen noin 70 miljoonalla eurolla. Manchester United kävi myös siirtoneuvotteluita argentiinalaishyökkääjästä, joka lopulta jäi aloilleen Chelseasta saapuneen Maurizio Sarrin alaisuuteen.

Dybala odotti potentiaalista lähtöään aina siirtoikkunan viimeisille hetkille saakka. Hän on kuitenkin tyytyväinen nykyiseen asemaansa tornilaisseurassa, missä vastuuta on tullut reilusti. 26-vuotias hyökkääjä on tehnyt 18 Serie A -otteluun viisi maalia, antaen myös seitsemän maalisyöttöä.

– Olin lähellä lähtöä. Seurakin mietti asiaa, tiedän sen. Aina viimeiseen minuuttiin saakka, me odotimme, Dybala kertoi The Guardianin haastattelussa.

[readmore from=siirtouutiset]

– Minulla on kaksi vuotta sopimustani jäljellä. Se ei ole lyhyt aika, eikä kovin pitkäkään. Meidän on katsottava, mitkä ovat Juventuksen suunnitelmat seuraavassa ikkunassa – haluavatko he minun lähtevän vai jäävän.

– Se on seuran päätös. On hankala tietää, koska asiat voivat muuttua silmänräpäyksessä.

– Mutta olen nyt täällä, seurassa joka on kohdellut minua hyvin. Olen iloinen. Sarrin saapuminen on auttanut. Hän halusi minun jäävän, mikä antoi minulle voimaa kun emme tienneet mitä tulee tapahtumaan. Tiesin että hän pystyisi opettamaan minua, auttamaan minua tuomaan parhaat puoleni esiin.