Chelsean laitahyökkääjä Pedro joutuu koronaviruksen takia elämään tällä hetkellä erossa perheestään. Espanjalaisella ei itsellään tartuntaa ole, mutta hän ei ole päässyt matkustamaan kotimaahansa perheensä luo koronaviruksen takia.

– On rankkaa, kun ei voi nähdä lapsiaan, vanhempiaan eikä sisaruksiaan. Tämä on vaikeaa aikaa meille kaikille. Olemme säännöllisesti puhelimitse yhteydessä. Totta kai haluaisin olla perheeni luona, mutta turvallisuussyistä se ei nyt ole mahdollista. Yritämme selvitä tästä mahdollisimman hyvin, Pedro sanoi Chelsean verkkosivuilla.

Pedron, 32, sopimus loppuu kuluvaan kauteen. Hän liittyi lontoolaisten riveihin elokuussa 2015. Hänen lähdöstään sinipaidoista on huhuttu jo pidemmän aikaa, ja sitä pidetään todennäköisenä. Harjoitusten ja kauden jatkumisesta ei ole vielä tietoa.

– Odottelemme, milloin harjoitukset jatkuvat, ja jatkuuko kausi ylipäätään missään vaiheessa. Tärkeintä on, että kaikki palaa normaaliksi, ja pääsemme tästä tilanteesta eroon mahdollisimman nopeasti, espanjalainen päätti.

Lähde: Sky Sports