Pep Guardiola vertasi Manchester Cityä hänen Barcelona-joukkueeseensa: ”Halumme voittaa on uskomaton”

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Pep Guardiola sai olla erittäin tyytyväinen joukkueeseensa, kun Manchester City murskasi Chelsean 6-0 sunnuntai-illan valioliigakamppailussa.

Guardiola onkin verrannut manchesterilaisryhmää hänen entiseen Barcelona-joukkueeseensa, jonka kanssa espanjalaismanageri voitti esimerkiksi kaksi Mestarien liigaa, seurojenväliset MM-kisat ja kolme La Liga -pyttyä.

– Olemme voittaneet yhdessä ollessamme kolme pokaalia. Barçassa voitimme paljon enemmän, mutta titteleistä huolimatta, halumme voittaa ja tehdä aina parhaamme on uskomaton, Guardiola kertoi Evening Standardin mukaan.

– Se joukkue voitti kaiken – kuusi pokaalia ensimmäisellä kaudella. Rikottuamme 100 pisteen ennätyksen ja muita merkkipaaluja, voitonhalumme oli aina pysyttävä samana. Olen oppinut, että mitä enemmän voitamme pelejä, sitä enemmän meidän on tehtävä töitä.

Manchester City on nyt Valioliigan sarjakärjessä, mutta vain maalieron voimin. Manchesterilaisten niskaan hengittävät Liverpool ja Tottenham ovat kumpikin pelanneet yhden ottelun vähemmän.

– Kilpailemme nyt Tottenhamin ja Liverpoolin kanssa. Viikko sitten hävisimme Newcastlea vastaan, mutta jos analysoimme tämän viikon otteluita, kuinka pelasimme tällä tavoin, löytäen oikeat hetket, pelaajat olivat huikeita. Kuusi maalia Chelseaa vastaan ei tule helpolla. Sanoin pelaajilleni, että haluan vain kiittää teitä.

– Olemme nyt siellä, olemme sarjakärjessä, mutta Liverpoolilla (ja Tottenhamilla) on yksi ottelu pelaamatta. Kaikki selviää viimeisten otteluiden aikana, mutta olen ylpeä sijoituksestamme.

– Yleensä joukkueet putoavat voitettuaan viime kaudella mestaruuden, mutta olemme kärjessä ja se on hienoa, Guardiola lisäsi.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus