Bayern München etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa, kun se antoi marraskuun alussa potkut Niko Kovacille seuran peräsimestä. Bayernin apuvalmentajana toiminut Hans-Dieter Flick on tällä hetkellä seuran väliaikainen päävalmentaja.

Yksi mahdolliseksi korvaajaksi nousseista nimistä on Pep Guardiola, joka toimii tällä hetkellä Manchester Cityn päävalmentajana. Guardiola kuitenkin ihmettelee asiaa.

– Kun näitä asioita nousee esille, tulevatko nämä medialta vai seuralta? Emme tiedä. Tällaiset huhut voi käynnistää yksi ihminen, Guardiola ihmetteli Sky Sportsille.

– Tykkään ihmisistä Bayernissa paljon. Olin todella onnellinen siellä, mutta he tietävät, että arvostan sitä, minkä allekirjoitan (sopimus Cityn kanssa). Jalkapallossa voit saada potkut, jos tulokset ovat huonoja. Mutta tässä tapauksessa, mikäli seura (City) haluaa pitää minut, pysyn täällä, Guardiola jatkoi.

– Sillä ei ole väliä, haluaisiko Bayern minut. Rakkauteni kaupunkia, seuraa, ja ihmisiä kohtaan siellä on suuri. Sama homma on Barcelonassa. Mutta sama on myös täällä (Manchester), Guardiola päätti.