Manchester City nähdään myös ensi kaudella Euroopan kentillä. Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin CAS kumosi maanantaina UEFA:n päätöksen sulkea manchesterilaiset europeleistä kahdeksi vuodeksi. Lisäksi Cityn saama 30 miljoonan euron sakko pienentyi 10 miljoonaan euroon. Lue lisää tästä!

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp, sekä Tottenhamin virkaveli José Mourinho eivät pitäneet päätöstä oikeana. Cityn manageri Pep Guardiola puolestaan oli luonnollisesti helpottunut päätöksestä.

– Voimme pelata ensi kaudella Mestarien liigassa, koska olemme ansainneet sen. Olen todella iloinen päätöksestä, koska se osoitti muiden puheet seuran tekemisistä vääriksi, espanjalaismanageri totesi lehdistötilaisuudessa tiistaina ennen keskiviikon Bournemouth -kamppailua.

– Kuten jo aiemmin sanoin, jos teimme jotain väärin, olisimme hyväksyneet UEFA:n ja CAS:n päätöksen. Voimme puolustaa itseämme. Meillä on oikeus siihen, kun uskomme, että olemme toimineet oikein, Guardiola jatkoi.

– Se mitä olemme tehneet, on ollut oikein. Josén ja muiden managereiden pitäisi tietää, että meitä vahingoitettiin. Meiltä pitäisi pyytää anteeksi, Guardiola päätti

Myös entinen Guardiolan apuvalmentaja, Arsenalin nykyinen manageri Mikel Arteta piti päätöstä oikeana.

– Siitä ei ole epäilystäkään, mitä tapahtui. He todellakin ansaitsevat paikkansa Mestarien liigassa, koska ovat saavuttaneet sen kentällä, ja nyt myös päätös oli, että he eivät ole tehneet mitään väärää, Arteta totesi lehdistötilaisuudessa ennen keskiviikon Liverpoo- ottelua.

Lähde: BBC