Pep Guaridola on sanonut olevansa erittäin tyytyväinen Manchester Cityssä, vaikka Barcelonan presidenttiehdokas Víctor Font olisi halukas tuomaan hänet takaisin Camp Noulle ensi kesänä.

Guardiolan sopimus Manchester Cityn kanssa umpeutuu kuluvan kauden jälkeen. Espanjalaisluotsi ei ole vielä vahvistanut pitkäaikaisia tulevaisuudensuunnitelmiaan, minkä vuoksi Barcelonan kerrotaan tähyilevän häntä takaisin ykkösjoukkueensa peräsimeen.

Sen jälkeen kun Barcelonan presidentti Josep Maria Bartomeu ilmoitti erostaan yhdessä koko muun hallituksen kanssa, on korvaajasuosikiksi noussut Font puhunut Guardiolan houkuttelemisesta takaisin Camp Noulle. Fontin mielestä Guardiola olisi saatava takaisin, jotta Lionel Messi pidentäisi sopimustaan seuran kanssa.

– Suurin osa parhaista ammattilaisista, jotka tuntevat seuran toimintatavat ja ovat samalla sen faneja, ovat Barcelonan legendoja, jotka eivät enää työskentele täällä. Pep Guardiola, Xavi, Andrés Iniesta, Carles Puyol… Meidän on tuotava heidät takaisin varmistaaksemme hyvin kilpailullisen projektin, Font kertoi Sky Sportsille.

[readmore from=Manchester-City]

Guardiola, jonka viides kausi Etihad Stadiumilla on alkanut tavallista heikommin, on kuitenkin hyvin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseensa Manchester Cityn peräsimessä.

– Olen äärimmäisen iloinen täällä, Manchesterissa. Toivottavasti pystyn tekemään hyvää työtä tällä kaudella pysyäkseni täällä pidempään, Guardiola sanoi perjantaina lehdistölle kysyttäessä hänen mahdollisesta Barcelona-paluustaan.

Guardiola on aiemmin todennut, että hän olisi kiinnostunut jatkosopimuksen allekirjoittamisesta, jos pelaajat Cityssä vastaisivat jatkossakin yhtä myönteisesti hänen valmennustekniikoihinsa.