Manchester City varmisti mestaruutensa Valioliigassa viimeksi viikolla. Mestaruus sinetöityi tiistai-iltana, kun Leicester voitti Manchester Unitedin maalein 2-1.

Cityn mestarivalmentaja Pep Guardiola kertoi aiemmin haastattelussa nauttineensa mestaruusjuhlien yhteydessä eniten joukkueen tilaamista pizzoista. Maanantaina Twitteriin leviämä video kuitenkin paljastaa, että espanjalainen vaikutti nauttineen runsaasti myös paksusta sikarista ja laulusta.

SportBible jakoi kulissien takaa videon, jossa Guardiola pössyttelee sikariaan ja laulaa täysin palkein manchesterilaisyhtye Oasiksen klassikkohittiä ”Don’t Look Back in Anger”. Oasista johtaneet Gallagherin veljekset tunnetaan intohimoisina Manchester Cityn kannattajina.

SPORTbible

@sportbible
Ever wanted to hear Pep Guardiola sing ‘Don’t Look Back in Anger’ by Oasis while puffing on a cigar? Well, enjoy. 🤣

Incredible stuff. 🎵

Guardiola paljasti lokakuussa 2018 BBC:n haastattelussa kuusi hänelle henkilökohtaisesti tärkeää musiikkikappaletta. Listan kärjessä komeilee juuri ”Don’t Look Back in Anger”, jonka Guardiola kertoo yhdistäneen manchesterilaisia toukokuussa 2017 tapahtuneen Ariana Granden konsertissa tapahtuneen terrori-iskun yhteydessä. Valmentajan oma vaimo ja tytär olivat paikalla konsertissa, jossa tapahtunut itsemurhapommitus vaati kaikkiaan 23 ihmisen hengen.

– Ette voi kuvitellakaan, kuinka paljon rakastan sitä laulua. Se on uskomaton. Se saa minut aina hyvällä tuulelle – se on mestariteos. Aina, kun menemme ulos, laulamme sitä yhdessä, Guardiola kertoi BBC:lle tuolloin.