Manchester Unitedin ex-maalivahti Peter Schmeichel pitää Bruno Fernandesia ja Paul Pogbaa tärkeinä johtajatyyppeinä Unitedin nykyjoukkueessa.

– Jos katsoo joukkueita, joissa itse pelasin, näen noissa joukkueissa hyvin vähän pelaajia, jotka eivät olleet johtajia. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet. John Terryjä ei näe enää tässä maailmassa, mutta meidän joukkueessamme on muutama, Schmeichel sanoo FourFourTwo-lehden haastattelussa.

Tanskalaisen mukaan tammikuussa hankittu Fernandes pistää kentällä silmään. Portugalilainen otti ohjat välittömästi käsiinsä.

– Olin Old Traffordilla katsomassa hänen ensimmäistä peliään Wolverhamptonia vastaan, ja saman tien hän alkoi puhua – tehkää näin, tehkää noin, antakaa pallo minulle, liikkukaa tuonne. Sen näkee, että pelaajat hänen ympärillään reagoivat siihen. Se on mahtavaa, kertoo Schmeichel.

– Ja nyt Paul Pogba on tekemässä paluuta, myös hän on johtaja luonnostaan. Meillä on kapteenina Harry Maguire, joka on mielestäni todella noussut esiin. Johtajuutta on myös David de Gealta maalilla sekä Victor Lindelöfiltä. On tärkeätä, että meillä on kaikki nämä johtajat.