Arsenalin konkarivahti Petr Čech ei näyttänyt ottavan huumorilla saksalaisseura Leverkusenin vihjausta siitä, että Bernd Lenon pitäisi olla Tykkimiesten tolppien välissä.

Čech, 36, aloitti Arsenalin maalilla Valioliigan avauskierroksen ottelussa Manchester Cityä vastaan, vaikka Leno hankittiin joukkueeseen tänä kesänä.

Čech pelasi eräässä tilanteessa palloa hermostuneesti. Leverkusen kuittaili asiasta sen jälkeen Twitterissä, kun toinen käyttäjä julkaisi siitä videon.

– Me saattaisimme tuntea yhden kaverin… Leverkusenin virallisella Twitter-tilillä kirjoitettiin.

– Siinä tapauksessa, että te kaikki mietitte, miten pallo pelataan pois alakerrasta.

Čech ei siitä pitänyt, vaan julkaisi päivää myöhemmin Leverkusenia kritisoivan twiitin.

– Arsenalissa meillä on tärkeitä arvoja, jotka tekevät meistä ison seuran, ei ainoastaan jalkapallopuolella. Reilu kilpailu, ammattimaisuus ja urheiluhenki ovat suurimmat arvot, joita nuorille jalkapalloilijoille voi opettaa. On surullista nähdä, että muut seurat eivät jaa samoja arvoja, hän kommentoi.

Čech päästi kaksi maalia ottelussa, jonka hallitseva liigamestari City voitti loppuluvuin 2–0.

Petr Cech

@PetrCech
.@Arsenal we share important values which make us a big club not only on the football side . Fair competition, professionalism and sportsmanship are the biggest ones you teach young footballers and it’s sad to see when other clubs don’t share the same values. .@bayer04_en

Lähde: Goal