Manchester Unitedin keskuspuolustaja Phil Jones on paljastanut, mitkä Valioliigan huippuseurat yrittivät hankkia hänet riveihinsä vuonna 2011.

28-vuotias englantilaistoppari on pian viettänyt kokonaisen vuosikymmenen Old Traffordilla, pelaten kuitenkin vain 224 ottelussa useiden loukkaantumisten takia. Tällä kaudella hän on esiintynyt Valioliigassa vain kahdesti, pelaten ainoan 90-minuuttisen Manchester Unitedin 0-2-tappiossa Burnleya vastaan.

Jones on kuitenkin nyt kertonut, miten hän olisi voinut valita myös toisen polun lähtiessään Blackburn Roversista yhdeksän vuotta sitten. Chelsea, Liverpool, Arsenal, Everton ja Manchester City tekivät kaikki tarjouksen Englannin maajoukkuepuolustajasta, joka kuitenkin valitsi Manchester Unitedin Sir Alex Fergusonin takia.

[readmore from=Manchester-United]

– Hän oli siellä minun ensimmäisen kahden vuoden aikana ja hän oli se joka minut Blackburnista halusi. Olen siitä hänelle ikuisesti kiitollinen, Jones kertoi Manchester Unitedin virallisilla kotisivuilla.

– Pöydällä oli tarjouksia myös muista seuroista. Olisin voinut mennä vaikka minne: City, Chelsea, Liverpool, Arsenal tai Everton. Hän (Sir Alex) oli kuitenkin viimeinen henkilö kenelle juttelin ja muistan kävelleeni huoneesta ulos, jonka jälkeen totesin agentilleni: ”Haluan siirtyä Man Unitediin”. Siinä se.

– Me emme edes neuvotelleet mistään sopimusasioista vielä, mutta tiesin että se oli se seura mihin halusin siirtyä.