Hollantilainen jalkapalloasiantuntija Raymond Verheijen moitti voimakkain sanankääntein jalkapallon naisten MM-turnauksen tasoa.

Verheijen paukutti Twitterissä, että naisten pelit pitäisi pelata suljettujen verhojen takana – pelin taso on niin ”shokeeraava”.

– Joukkueita valmentavat parhaiden naisvalmentajien sijaan avuttomat, miesten pelien ylijäämät, Verheijen näki.

Raymond Verheijen

@raymondverheije
So far, it would have been better if the World Cup had been played behind closed curtains. The level of play is shocking. Like watching grass grow.
One of the reasons is that most teams are coached by clueless left overs from the men’s game rather than by the best female coaches.

Verheijen viittasi sanoillaan esimerkiksi Englannin Phil Nevilleen.

Neville kuului 2013 Manchester Unitedin valmennustiimiin. Verheijen luonnehti tuolloin Unitedin manageria David Moyesia ”dinosaurukseksi”.

– Hän on haastanut jo Sir Alex Fergusonin, Arsène Wengerin, Mauricio Pochettinon ja Jürgen Kloppin, jokaisen huippumanagerin, Neville sanoi lehdistötilaisuudessaan.

Verheijen on kuulunut miesten MM-kisoissa Hollannin, Venäjän ja Etelä-Korean taustoihin.

– Tämä piikki on varmasti osoitettu minulle, koska kuuluin Moyesin tiimiin. Hän on näppäimistösotilas. Hän istuu ja puhuu fantastisesta pelistä. Siksi hän ei saa töitä, Neville jatkoi.