Pelaajahuhut Newcastle Unitedin ympärillä voimistuvat.

Omistajanvaihdoksen odotetaan menevän läpi, ja tuoreimpien lehtitietojen mukaan Newcastle on maailman rikkain jalkapalloseura jo kymmenen päivän sisään. Maailman rikkain selittyy sillä, että seura on siirtymässä Mike Ashleylta Saudi-Arabian valtion syliin.

Jos kauppa toteutuu, Newcastlen odotetaan rynnivän saman tien pelaajaostoksille. Uutisoimme jo aiemmin, että siirtomarkkinoihin erikoistuneen FootMercato-sivuston mukaan Newcastlen ostoslistalla olisivat Napolin toppari Kalidou Koulibaly, PSG:n keskushyökkääjä Edinson Cavani ja Real Betisin pelintekijä Nabil Fekir.

Nyt barcelonalaislehti Mundo Deportivo puolestaan kertoo, että Newcastle saattaisi olla lähdössä mukaan Philippe Coutinho -huutokauppaan. Coutinhon Barcelona-ajanjakso on mennyt penkin alle, ja katalonialaisseura pyrkii tiettävästi myymään brasilialaisen.

Barcelonalaislähteiden mukaan Coutinho on vahvimmin siirtymässä Chelseaan, mutta pelaajan perässä ovat myös Tottenham, Everton ja Leicester.

Barcelona tiettävästi havittelee Coutinhosta 90 miljoonan euron korvausta, mikä on melko optimistinen ajatus korona-aikana. Toisaalta Saudi-Arabian kuningasperheen tukemana Newwcastle saattaisi olla valmis pulittamaan reiluakin ylihintaa pelaajista, joita se haluaa.