Philippe Coutinhon agentti Kia Joorabchian on kiistänyt kaikki siirtohuhut, joiden mukaan esimerkiksi Chelsea olisi neuvottelut Barcelonan kanssa pelaajan ostamisesta.

Coutinho, 27, tulee mitä todennäköisimmin siirtymään ensi kesänä pois Barcelonan riveistä. Brassitaituri pelaa tällä hetkellä lainalla Bayern Münchenissä, missä loukkaantumiset ovat kuitenkin hankaloittaneet hänen paluutaan pelikenttien parrasvaloihin.

Liverpoolista tammikuussa 2018 lähtenyttä Coutinhoa ollaan viety siirtohuhuissa jatkuvasti takaisin Englantiin. Espanjalaislähteiden mukaan Chelsea olisi jo aloittanut siirtoneuvottelut Barcelonan kanssa. Myös Newcastlen, Manchester Unitedin ja Liverpoolin ollaan kerrottu tarkkailevan pelaajan tilannetta.

Coutinhon agentti on kuitenkin kiistänyt kyseisten puheiden paikkaansapitävyyden. Hänen mukaansa pelintekijästä ei olla käyty vielä minkäänlaisia siirtoneuvotteluita.

Chelseaa ollaan pidetty Philippe Coutinhon todennäköisimpänä määränpäänä. Kuva: Getty Images

– Philippe on tällä hetkellä Bayernissa, mutta hän on vielä sivussa, Joorabchian kertoi talkSPORTille bundesliigakauden uudelleenkäynnistymisen partaalla.

– Hänellä oli loukkaantuminen, hän kävi nilkkaleikkauksessa kaksi viikkoa sitten ja hänen kuntoutumisensa kestää noin kuusi viikkoa, mikä tarkoittaa valitettavasti sitä että hän tulee todennäköisesti missaamaan tukun otteluita Bundesliigassa. Toivottavasti hän ehtii kuntoutua ja mukaan kauden viimeisiin peleihin.

[readmore from=Philippe-Coutinho]

– Mutta mitä siirtohuhuihin tulee? Tällä hetkellä me emme ole käyneet siirtoneuvotteluita minkäänlaisesta diilistä kenenkään kanssa.

– Minusta kaikkien keskittyminen on tällä hetkellä pandemiassa ja siinä, miten jalkapallo voidaan saada uudelleen käyntiin turvallisissa olosuhteissa, turvaten kaikkien terveyden.

– Kaikki siirtoihin liittyvät asiat, ja se mihin Philippe tulee menemään, tai minne muut pelaajat tulevat siirtymään, nousevat esille myöhemmin, kunhan asiat vain normalisoituvat.