© Kuva: Getty Images

Pierre-Emerick Aubameyang turhautunut peliajasta – ”En tiedä miten sanoisin sen englanniksi”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Arsenaliin tammikuussa siirtynyt Pierre-Emerick Aubameyang on turhautunut tilanteestaan. UEFA-sääntöjen mukaan gabonilainen ei saa pelata Euroopan liigan otteluissa, koska ehti – tavallaan – olla mukana kilpailussa tällä kaudella edellisessä seurassaan Borussia Dortmundissa. Bundesliigajoukkue oli itse asiassa mukana Mestarien liigassa, mutta putosi sen jatkossa, ja on nyt samassa kisassa Arsenalin kanssa.

28-vuotias kärkimies on tähän mennessä katsonut sivusta joukkueensa kolme europeliä; kaksi kohtaamista Östersundin kanssa, ja voittokkaan vierasottelun AC Milania vastaan. Pelimiehen ei ole helppoa olla sivussa.

– Dortmundissa pelasin kolmen päivän välein, nyt otteluita tulee ehkä kerran viikossa. Olen turhautunut näihin sääntöihin jotka ovat vähän… en tiedä miten sanoisin sen englanniksi. Olen joka tapauksessa pettynyt.

Pelituntuman kanssa on muutenkin ollut tämän kalenterivuoden puolella hakemista – Aubameyang pelasi tammikuussa vain kerran, johtuen osin Bundesliigan talvitauosta, osin siirtoon liittyneistä seikoista.

– Alku täällä oli vähän hankala, mutta nyt rytmi alkaa taas löytyä.

Keskelle managerin vastaista tunnelmaa Arsenaliin saapunut tehomies vakuuttaa olevansa vahvasti Arsène Wengerin leirissä.

– Ilman muuta. Olen hyvin tyytyväinen, olenhan täällä nimenomaan hänen vuokseen.

Lähde: The Guardian

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!