Arsenalin ennätyshankinta Pierre-Emerick Aubameyang sanoo, ettei hän ollut täysin varma Alexandre Lacazettesta saapuessaan lontoolaisseuraan tamikuussa.

Aubameyang ja Lacazette ovat viime viikkojen aikana muodostaneet lupaavan oloisen kärkiparin. Ensin mainittu luopui jopa Stoke-ottelussa mahdollisuudesta hattutemppuun, kun hän antoi pallon rangaistuspotkutilanteessa ranskalaiselle.

Molemmat pelaajat olivat nousseet huipulle Ranskassa. Aubameyang myöntää olleensa alun perin huolissaan siitä, kuinka hän onnistuu työnteossa Lacazetten kanssa.

– Ystäväni Lacazette oli Lyonissa, kun minä olin Saint-Étiennessä. Hän on pelaaja, jota arvostan. Kun saavuin tänne, hän oli minua kohtaan hyvä, koska hän on mukava ja erittäin positiivinen ihminen, Aubameyang kertoo Tykkimiesten verkkosivuilla.

– En ollut 100-prosenttisen varma hänestä tullessani tässä, koska Lyonissa oli joitakin pelaajia, joiden kanssa en tullut hyvin toimeen. Hänen kanssaan minulla ei kuitenkaan ollut ongelmia pelatessamme heitä vastaan.

– Olen todella onnellinen, että olen saanut tutustua noin positiiviseen ihmiseen ja hän on auttanut minua sopeutumaan pukukoppiin.

Aubameyang on viimeistellyt kuusi liigamaalia kahdeksassa ottelussa Arsenalissa. Lacazette puolestaan on heiluttanut verkkoa tällä kaudella 13 kertaa, jos kaikki kilpailut huomioidaan.

Lähde: Goal