Arsenal kohtaa lauantaina sarjajumbo Huddersfield Townin vieraissa. Tykkimiesten päävalmentaja Unai Emery on antanut päivityksen pelaajiensa kunnosta kyseisen liigaottelun alla, välittäen sekä hyviä että huonoja uutisia.

Hyvät uutiset on, että nuori laitapuolustaja Ainsley Maitland-Niles on palannut torstaiaamuna joukkueen harjoituksiin polvivammansa jälkeen.

Murtuneesta jalastaan kuntoutunut Henrikh Mkhitaryan on harjoitusten lisäksi pelannut myös Arsenalin akatemiajoukkueen ottelussa.

Huonoihin uutisiin lukeutuu kuitenkin maalitykki Pierre-Emerick Aubameyangin ja kapteeni Laurent Koscielnyn yllättävät poissaolot flunssan takia.

– Maitland-Niles harjoittelee kanssamme tänään normaalisti. Mkhitaryan pelasi myös 45 minuuttia U23-joukkueen kanssa maanantaina, Emery kertoi torstain lehdistötilaisuudessa.

– Tänään, Aubameyang on sairaana eikä osallistunut harjoituksiin, mutta luulen että hän on kunnossa lauantaille. Myös eilen Koscielny oli sairaana. Uskon, että muut pelaajat ovat kunnossa ja valmiita lauantaille.

Arsenalin kokoonpanosta kuitenkin pysyvät poissa vakavemmin loukkaantuneet Hector Bellerín (eturistiside), Sokratis Papastathopoulos (nilkka), Rob Holding (eturistiside) ja Danny Welbeck (nilkka).