Arsenalin maalitykki Pierre-Emerick Aubameyang haluaa auttaa seuransa takaisin Mestarien liigaan.

Arsenalin kohtalo on nyt lontoolaisjoukkueen omissa käsissä. Tykkimiehet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä, kaksi pistettä Manchester Unitedia ja kolme pistettä Chelseaa edellä.

Arsenalin loput yhdeksän valioliigaottelua ovat myös helpompia kuin TOP4-kisan muilla seuroilla; Chelsealla, Man Unitedilla ja Tottenhamilla.

Aubameyang on luottavainen joukkueensa mahdollisuuksiin karsiutua ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

– Tiedämme sen olevan hankalaa, mutta haluamme tehdä jotain. Haluamme päästä takaisin Mestarien liigaan. Olemme todella nälkäisiä. Meidän on jatkettava otteluiden voittamista ollaksemme TOP4:n joukossa, Aubameyang kertoi The Independentille.

Aubameyangilta kysyttiin, tuleeko Arsenalin karsiutua Mestarien liigaan, jotta heidän kausi voidaan julistaa menestyksekkääksi:

– Kyllä, kyllä meidän tulisi [karsiutua Mestarien liigaan]. Se on ollut meidän tavoitteemme jo kauden alusta lähtien.

– Tiedämme että meillä on kaksi tapaa tehdä se. Valioliiga on ensimmäinen ja tärkein tapa. Sitten tulee Eurooppa-liiga, mutta siellä meidän on käännettävä ottelupari torstaina.

Arsenal hävisi Eurooppa-liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa 1-3 Rennesille. Ensi torstaina ranskalaisseura matkustaa Emirates Stadiumille.