Arsenalin päävalmentaja Unai Emery on vahvistanut, että lontoolaisseura on valmis tarjoamaan uutta jatkosopimusta sekä Pierre-Emerick Aubameyangille että Alexandre Lacazettelle.

The Telegraphin mukaan Arsenal haluaa palkita erityisesti Aubameyangin pitkällä jatkosopimuksella ja isolla palkankorotuksella. Hän herätti viime kesänä kiinnostusta ympäri Eurooppaa, mutta jäi Emiratesille Eurooppa-liigan finaalipettymyksestä huolimatta.

Gabonilaishyökkääjä ansaitsee tällä hetkellä noin 200 000 puntaa viikossa, mutta seuran eniten tienaava pelaaja on 350 000 punnan viikkoliksaa tienaava Mesut Özil. Arsenal on halukas palkitsemaan Aubameyangin yhtä suurella viikkopalkalla, mutta ei pysty tarjoamaan sitä hänelle suoraan.

Telegraphin tietojen mukaan Arsenal on valmis lisäämään Aubameyangin sopimustarjoukseen bonuksia, joiden myötä myös hän voi saavuttaa Özilin jättimäisen viikkopalkan. Bonuksista merkittävin on Arsenalin selviytyminen Mestarien liigaan kaudelle 2020/21.

Aubameyang on jatkanut tällä kaudella siitä mihin hän viime kaudella jäi. 30-vuotias maalitykki, joka kruunattiin viime valioliigakauden maalikuninkaaksi yhdessä Mohamed Salahin ja Sadio Manén kanssa, on iskenyt kaksi tärkeää voittomaalia kauden ensimmäiseen kahteen valioliigaotteluun.