Pierre-Emerick Aubameyangin parhaat päivät ovat takana päin, sanoo Liverpoolin entinen pelaaja ja Sky Sportsin asiantuntija Jamie Redknapp.

Aubameyang oli viime kaudella häikäisevässä iskussa, kun hän teki yhteensä 29 maalia ja ansaitsi itselleen uuden rahakkaan jatkosopimuksen Emirates Stadiumilla.

Tällä kaudella gabonilaistähti on kuitenkin ollut ajoittain kuin varjo itsestään, eikä hänen vaisu suorituksensa Arsenalin 0-1-tappiossa Manchester Cityä vastaan Redknappia vakuuttanut.

– Aubameyangin parhaat päivät ovat takana päin, latasi Redknapp Sky Sportsin studiossa.

LUE MYÖS: Pierre-Emerick Aubameyang pyysi käsittämätöntä mokaansa anteeksi: ”Olisi pitänyt tehdä”

– Hän saattaa pelata hetkellisesti hyvin, hän saattaa tehdä hattutemppuja. Mutta kun katson hänen pelaamistaan, huomaan hänen menettäneen supervoimansa.

– Näin hänet aiemmin liitävän vastustajien ohi, kun hän tuli Valioliigaan. Samoin ennen sitä, kun hän pelais Dortmundissa.

[readmore from=Arsenal]

– Nyt näen pelaajan, jota vain kiusataan kentällä kerta toisensa jälkeen. Ja hänen pitäisi toimia ryhmän johtotähtenä!

Bukayo Sakan ja Emile Smith Rowen kaltaiset pelaajat ovat nyt niitä, jotka näyttävät tietä. Muiden on mielestäni vain parannettava otteitaan.

Aubameyang on tehnyt tällä kaudella kymmenen maalia 24 otteluun, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Erityisesti hänen alkukautensa oli koko joukkueen tavoin haasteellinen, sillä ensimmäiseen 12 sarjapeliin syntyi vain kaksi täysosumaa.