Mestarien liigassa nähdään mielenkiintoinen ottelu tiistai-iltana, kun Cristiano Ronaldon edustama Juventus palaa Old Traffordille. Jos uskot Juventuksen voittoon Manchester Unitedista, pääset lyömään mukavasti rahoiksi!

United lähtee otteluun allaan 2-2-tasapeli Chelseaa vastaan viikonlopulta. Joukkueen esitykset ovat ailahdelleet pahasti eikä Unitedin loukkaantumistilanne ole sekään paras mahdollnen. Usealla pelaajalla on enemmän tai vähemmän vammoja riesanaan. Isoin poissaolo on Alexis Sánchezin puuttuminen kokoonpanosta.

Ottaen huomioon Unitedin ailahtelevat otteet Juventus lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Torinolaisseura on kulkenut syksyllä voitosta voittoon. Pieni kauneusvirhe syntyi viikonloppuna Genoa-tasapelistä, mikä toimii tätä ottelua varten hyvänä herättäjänä. Terveyshuolia riittää myös vierailla, sillä kroaattihyökkääjä Mario Mandžukić joutuu jättämään pelin väliin nilkkavamman vuoksi.

Luvassa on todella kuuma taisto. Jos uskot Juventuksen vievän pelin, kannattaa tutustua alapuolen tarjoukseen!

Juventus voittaa Manchester Unitedin – lyö vetoa superkertoimella 50,00!

Ohjeet:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Talleta rahaa ja lunasta samalla 100% talletusbonus
3. Lyö 1€ veto Juventuksen voitolle (1×2) Manchester Unitedia vastaan. Jos Juventus voittaa, saat 50€ bonusrahaa seuraavana päivänä klo 15.00 mennessä.

Lisätietoa:
– Esimerkki: jos lyöt 1 euron vedon Juventus voitolle ja Juventus voittaa (oikea kerroin esim. 2,30), saat 2,30 euroa oikeaa rahaa ja 50 euroa bonusrahaa.
– Tarjous on voimassa vain in uusille asiakkaille.
– Bonusraha tulee kierrättää vedonlyönnissä kolme kertaa 14 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa voitot tai pelata ne muissa peleissämme. Järjestelmävedot eivät täytä kierrätysehtoa.