Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan karsinnat ovat käynnistyneet. Suomalaisjoukkueiden otteluiden lisäksi karsinnoista löytyy monia mielenkiintoisia matseja. Kaikki karsintapelit, pois lukien suomalaisten seurojen ottelut, näkyvät in livestream-palvelun kautta!

Mestarien liigan karsinnoissa nähdään suomalaisväriä muissakin kuin HJK:n otteluissa. Jasse Tuomisen edustama BATE Borissov kohtaa keskiviikkona puolalaisen Piastin. Tuominen on ollut pitkään loukkaantuneena, mutta on viime aikoina palannut vihdoin tositoimiin. BATE lähtee keskiviikon otteluun suurena ennakkosuosikkina.

Eurooppa-liigan karsinnoissa puolestaan Simon Skrabbin Norrköpping kohtaa irlantilaisen St. Patricksin ja Paulus Arajuuren Brøndby FC Interin. Suomalaispelaajien joukkueet ovat selviä suosikkeja jatkoon.

HJK-fanien näkökulmasta yksi kiinnostavimmista peleistä on serbialaisen Belgradin Punaisen tähden ja liettualaisen Suduvan välinen toinen osaottelu. Otteluparin voittaja on HJK:n seuraavan karsintakierroksen vastustaja, jos ja kun HJK jatkoon pääsee. Joukkueiden ensimmäinen osaottelu päättyi Liettuassa maalittomaan tasapeliin.

Mestarien liigassa Liverpoolin viime kaudella kaatanut Punainen tähti on kuitenkin helsinkiläisille paljon todennäköisempi vastus. Tässä on hyvä sauma HJK:n fanien jo tähyillä tulevaa vastustajaa.

Näin näet pelit ilmaiseksi:

  1. Avaa pelitili ille TÄSTÄ
  2. Tee talletus (saat ensimmäisen talletuksen tuplana 100€ asti.)
  3. Voit nyt katsoa kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan karsintojen ottelut TV:n kautta. Näet kaikki pelit paitsi suomalaisten seurojen kohtaamiset.

Poimintoja tulevista otteluista:

To 11.7.2019
20:00 Brøndby-FC Inter
21:45 St. Patricks-Norrköping

Ti 16.7.2019
21.45 Belgradin Punainen tähti-Suduva