Jalkapalloa seuraavan Suomen katseet ovat kääntyneet kohti Huuhkajia ja lauantaita. antaa uusille asiakkaille kertoimen 100,00 Teemu Pukin avausmaalista Bosnia & Hertsegovinaa vastaan.

Näin jos Pukki tekee ottelun ensimmäisen maalin tärkeässä EM-karsintamatsissa, on sinulle montakin syytä juhlaan. Kun panostat euron kohteeseen, voitat 100€. Pukin 1. maalista maksetaan euroon asti rahat takaisin kertoimella 100,00.

Nyt vain tarjous taskuun ja sormet ristiin, että Pukki maalaa lauantaina ensimmäisenä!

Lunasta jättikerroin 100,00 Pukin avausmaalille näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö vähintään 1€ veto Pukin avausmaalin puolesta.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain in uusille asiakkaille. Lunasta tarjous ennen pelin alkua eli ennen lauantaita klo 19:00. Saat Pukin tehdessä ottelun ensimmäisen maalin 100 euroa bonusrahaa maanantaina 14.9. klo 18:00 CEST mennessä. Bonusraha tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1.50. Eli yhteensä sinun tulee panostaa 300 euroa.

Pukki vie maaleillaan Huuhkajat EM-kisoihin?

Hienosti alkaneet EM-karsinnat ovat nostaneet toiveet kisoihin selviytymisestä ennen kokemattoman korkealle. Huuhkajilla on avaimet omissa käsissä: lokakuun matsiryppäässä kohdataan vieraissa Bosnia ja Hertsegovina sekä Armenia kotona. Jo nämä ottelut selvittämällä voi kisapaikka varmistua!

Bosnia & Hertsegovina sai ennen Suomi-ottelua jobinpostia, kun luokkahyökkääjä Edin Džeko loukkaantui sarjapelissä, eikä ole mukana kokoonpanossa. Isäntien pakka on kuitenkin laadukas, vaikka se onkin ollut näissä karsinnoissa suurissa vaikeuksissa. Vierasottelussa Huuhkajia vastaan Robert Prosinečkin joukkue oli alakynnessä ja hävisi ansaitusti.

Huuhkajilla kokoonpanotiedot lupaavat hyvää. Joel Pohjanpalo on palannut maajoukkueeseen pitkän tauon jälkeen ja keskikentällä tärkeässä roolissa oleva Tim Sparv on kärsinyt pelikieltonsa. Teemu Pukki on viettänyt pientä taukoa maalinteosta, mutta Bosniaa vastaan voi olla taas Pukki-Partyn aika! Niinpä saat suorastaan päräyttävän tarjouksen peliyhtiö ilta!

antaa nimittäin uusille asikkaille kertoimen 100,00 Teemu Pukin avausmaalista. Jos Pukki tekee ottelun ensimmäisen maalin lauantaina, on sinulle montakin syytä juhlaan. Kerroin on toki paljon suurempi kuin normaalisti, sillä se on uusien tilinavaajien erikoistarjous.

LYÖ VETO