lla on uusille asiakkaille herkkua: saat ensitalletuksen yhteydessä 150% bonuksen. Lisäksi osallistut Alfa Romeo -lippalakin tai tuotepaketin arvontaan. Nyt betsihousut jalkaan ja mukaan!

Tarjous tarkoittaa käytännössä sitä, että saat 100€ talletuksella 150€ ylimääräistä pelirahaa, joka on maksimietu. Jos et halua tehdä niin suurta talletusta, saat vastaavasti 20€ talletuksella jo 50€ pelirahaa.

Tarjous on voimassa marraskuun ajan. Seuraa alla olevia ohjeita ja ota tarjous taskuusi!

Lunasta n 150% tarjous näin:

  1. Avaa tili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Aktivoi talletusbonus Bonukset-valikon kautta ennen ensimmäistä vetoasi.

Miksi kannattaa pelata lle:

on suomalaisen betsarin nappivalinta: kohteita löytyy lajista kuin lajista ja perustarjonnan lisäksi voit lyödä vetoa erikoisemmista lajeista, mm. ampumahiihdosta ja suunnistuksesta. n erikoisvedot koettelevat mielikuvituksen rajoja ja livevetojen tarjonta on käytännössä loputon.

Kun lyöt lle livevetoja, voit monissa sarjoissa katsoa vetopeliäsi suorana lähetyksenä. Kannattaa tsekata erikseen, mitä kaikkea TV tarjoaa – yllätyt positiivisesti!

150% bonus on tällä hetkellä vetomarkkinoiden kärkeä. Suosittelemme sinua tarttumaan tähän tarjoukseen ja ottamalla betsimaailman haltuun n kautta.

LUNASTA TARJOUS

Lisätietoa tarjouksesta:

Kampanja koskee suomalaisia uusia asiakkaita. Kampanja päättyy 30.11. klo 23:59 CET. Palkintojen arvonta suoritetaan maanantain 02.12 ja voittajiin ollaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Suurin talletus, josta 150% bonuksen saa on 100 euroa. Lue tarkemmat säännöt ja ehdot kampanjasivulta.