Black Friday on täällä. Peliyhtiö tarjoaa todella matalan kynnyksen bonuksen uusille asiakkaille: saat 10€ euron talletuksella yhteensä 60€ pelirahaa, joten pääset alkutalven vetoihin mukaan pikkurahalla!

Tämä on varmasti mojovin Black Friday -tarjous, johon tulet törmäämään. Kampanja on voimassa 09.12. klo 00:59 asti. Pääset 500% bonariin käsiksi seuraavalla tavalla:

  1. Avaa tili ille TÄSTÄ
  2. Talleta vähintään 10 euroa
  3. Mene tilisi Saatavilla oleva bonukset -kohtaan ja lunasta 500 % talletusbonuksesi vedonlyöntiin.

Mukava vedonlyöntitalvi tulossa:

Vuodenvaihde on tunnetusti brittifutiksessa parasta aikaa. Pelejä on runsaasti joulun ja uudenvuoden ympärillä. Lisäksi FA Cupin tärkeimmät kierrokset potkaistaan käyntiin tammikuun alussa. Kaikki suomalaisten suosimat kohteet ovat saatavilla ja pelattavaa totisesti riittää.

Brittifutiksen lisäksi meininkiä on tarjolla muissa Euroopan jalkapallosarjoissa ja toki myös talvilajit ovat täydellä teholla käynnissä. Siispä ota valoa pimeyteen ja käytä todella kova bonus hyväksesi.

Lisätietoa tarjouksesta:

Kampanja on voimassa 09.12. klo 00:59 asti. Tarjous koskee Suomessa asuvia uusia asiakkaita. Tarjouksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja in normaaliin vedonlyönnin tervetulotarjoukseen. Pienin 500 % talletusbonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 50 € (10 € talletuksella). Talletus + bonusrahat tulee kierrättää 8 kertaa ennen kotiutusta vähintään kertoimella 1,80 per kuponki. Bonusrahat täytyy kierrättää vedonlyönnissä tai live-vedonlyönnissä. Vain ratkenneet vedot edistävät kierrätysehdon täyttymistä. Järjestelmävedot eivät täytä kierrätysehtoa. Lue tarkemmat ehdot kampanjasivulta.