Maanantaina Valioliiga-seura Sheffield Unitedin täysin omistukseensa saanut prinssi Abdullah on pitänyt ensimmäisen lehdistötilaisuutensa oikeusistuimen päätöksen jälkeen. Puolet seurasta omistanut Kevin McCabe joutui myymään osuutensa viidellä miljoonalla punnalla eli noin 5,5 miljoonalla eurolla.

Bramall Lanella pidetyssä lehdistötilaisuudessa prinssi Abdullah kertoi, että seuran kahdessa vuodessa Ykkösliigasta Valioliigaan nostanut manageri Chris Wilder jatkaa joukkueen peräsimessä myös omistajaportaan muutosten jälkeen. Wilder teki Sheffield Unitedin kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen heinäkuussa.

The Telegraphin mukaan Prinssi Abdullahin pitämä lehdistötilaisuus oli hyvin vivahteikas. Omistaja muun muassa esitteli vävynsä prinssi Musaadin, josta tulee Valioliigan nuorin puheenjohtaja vain 26 vuoden iässä. Lisäksi hän puolusti bin Ladenin perheen, jolta hän on aiemmin hakenut lainaa, mainetta ja sivuutti kysymykset koskien hänen poliittista asemaansa Saudi-Arabiassa.

Abdullah kuitenkin totesi, että hänen vaikutusvaltansa ja suhteidensa avulla on mahdollista, että Sheffield United saa Lähi-idän alueen yhtiöiltä rahakkaita sponsorisopimuksia.

Lehdistötilaisuudessa mukana ollut päävalmentaja Wilder puolestaan sanoi, että uskoo pystyvänsä jatkamaan joukkueen johtamista sataprosenttisesti omien näkemystensä mukaisesti.

Prinssi Abdullah toi jo aiemmin seuraan pelaajatarkkailusta vastaavan belgialaisen Jan van Winckelin. Abdullah kertoi uskovansa Sheffield Unitedin onnistuvan myös Valioliigassa, ja sanoi, että seuran tavoitteena on nousta askel askeleelta kohti kärkeä.