Harva tuskin muistaa Huuhkajien EM-kisapaikan varmistumisen huumassa sitä, että Suomella on todellakin vielä yksi kamppailu jäljellä ensi kesän kisojen karsinnoissa. Huuhkajat päättää taipaleensa maanantaina Kreikassa.

Tuo ottelu on sillä tavalla merkityksetön, ettei 11 pisteessä keikkuva Kreikka enää ota lohkosta toisena jatkoon menevää, 18 pinnan Huuhkajia kiinni.

SuomiFutis-sivusto oli kysynyt perjantain Liechtenstein-pelin jälkeen maalipyssy Teemu Pukilta mietteitä siitä, haluaisiko hän olla karsintojen päätöksessä Suomen avauskokoonpanossa?

– Tällä hetkellä ei kiinnosta pätkääkään, se on sitten huomisen juttu. Nyt nautitaan tästä mitä saavutettiin ja sitten katsotaan, mitä Rive (päävalmentaja Markku Kanerva) päättää, Pukki vastasi hymyillen.

Se on toki merkittävä seikka, että Norwichin maalipyssy Pukki voi vielä taistella EM-karsintojen maalipörssin voitosta. Kotkalainen on karsintojen maalipörssissä jaetulla nelossijalla paukutettuaan yhdeksässä pelissä yhdeksän pömpeliä.

Kärkipaikkaa pitävät hallussaan Englannin supertähti Harry Kane ja Eran Zahavi. Spurs-tähti ja Israelin mies ovat kiskoneet 11 häkkiä. Näiden ja Pukin väliin mahtuu Portugalin Cristiano Ronaldo (10).