Valioliigakausi 2021-2022 päättyy sunnuntaina täyteen kierrokseen otteluita, ja panosta riittää taulukon molemmissa päissä.

Mestaruutta puolustava Manchester City pelaa kotonaan Aston Villaa vastaan, ja sitä yhden pisteen perässä oleva Liverpool isännöi Wolvesia.

Everton karisti putoamispeikon kintereiltään torstaina, mutta Leeds ja Burnely taiteilevat rajalla edelleen; toinen niistä pelaa ensi kaudella Mestaruussarjaa.

Burnley pelasi kauden toiseksi viimeisen pelinsä Aston Villan vieraana, ja sai siitä mukaansa yhden pisteen. Tämä tarkoittaa että Clarets lähtee ratkaisupäivään tasapisteistä Leedsin kanssa.

– Halusimme vähintään pisteen, ja olemme vähän pettyneitä siihen ettemme saaneet niitä kolmea, Burnleyn väliaikaismanageri Mike Jackson sanoi Villa Parkin taiston tauottua.

– Tämän joukkueen on pitänyt kaivaa syvältä ja tehdä töitä. Tarvitsemme sitä taas sunnuntaina. Tehtävä ei ole vielä suoritettu.

Jotta tasaisuus tasoittuisi entisestään, kohtaa Burnley viimeisellä kierroksella sarjan sijalla 12. olevan Newcastlen, Leeds puolestaan sijalla 11. olevan Brentfordin. Maalierotkin voivat nousta ratkaisevaan asemaan, ja niiden puolesta Burnley on edellä (-18). Marcelo Bielsan hurlumheijalkapalloa valtaosan kaudesta pelannut Leeds on pakkasella peräti 38 maalin verran, tehtyään 40 maalia, päästettyään niitä 78.