Newcastlen managerin Rafael Benítezin tulevaisuudesta on käyty kovaa keskustelua jo pitkään, koska espanjalaisen huhutaan olevan huonoissa väleissä seuran omistajan Mike Ashleyn kanssa.

Benítez on pyytänyt jatkuvasti varoja pelaajahankintoihin ja toisti vaatimuksensa huhtikuussa, kun Newcastlen sarjapaikka varmistui. Manageri kuitenkin ihmettelee yleistä näkemystä, jonka mukaan kaksikko ei tulisi toimeen.

[readmore from=Newcastle]

– Suhteeni omistajien kanssa ei tavallisesti ole niin huono kuin ihmiset ehkä ajattelevat sen olevan, koska taistelen seurani parhaaksi. En taistele sen eteen, mikä on parasta Rafa Benítezille, hän sanoo talkSPORTilla.

– Tavallisesti minulla ei ole koskaan ongelmaa oman sopimukseni kanssa, koska se on enemmän tai vähemmän; haluan vain parantaa olosuhteita, haluan parantaa akatemiaa, haluan tuoda sisään parempia pelaajia ja olla kilpailukykyisempi.

– Fanit arvostavat sitä. Asia on ollut samalla tavalla Napolissa, Liverpoolissa, täällä ja Valenciassa – he arvostavat sitä. Ja jos ammattilaisilla on tämä visio, he voivat ottaa yhden askeleen taaksepäin ja sanoa ”Kyse on joukkueeni kehittämisestä, seurani kehittämisestä ja liiketoimieni kehittämisestä”.

Benítezin odotetaan sitoutuvan lähitulevaisuudessa Newcastleen allekirjoittamalla jatkosopimuksen.

talkSPORT

@talkSPORT
"I'm fighting for the best for my club!"

Rafa Benitez tells @GuillemBalague what's really going on at #NUFC