Lontoolaisseura West Ham United kaavailee 58-vuotiasta Rafael Beníteziä managerin paikalle, uutisoi Sky Sports verkkosivuillaan.

Benítezistä oli tulla Hammersin luotsi kesällä 2015 ennen kuin Real Madrid tuli kuvaan mukaan. West Hamin toinen omistaja David Sullivan on edelleen hyvissä väleissä espanjalaisen kanssa.

Benítezillä on tiettävästi kuuden miljoonan punnan ulosostopykälä sopimuksessaan Newcastlen kanssa. Mies haluaa varmistuksen siirtobudjetin suuruudesta ennen kuin on valmis sitoutumaan seuraan pitkällä tähtäimellä.

Entisen Liverpoolin managerin sopimusta on jäljellä vain 12 kuukautta, mutta keskusteluja mahdollisesta jatkopestistä on käyty.

Benítez on kerännyt kehuja luotsattuaan Newcastlen päättyneellä kaudella kymmenenneksi Valioliigassa. Päätöskierroksella joukkue nuiji edelliskauden mestarin Chelsean 3–0.

Sky Sportsin mukaan West Ham on tavannut myös Manchester Cityn ex-managerin Manuel Pellegrinin edustajat, mutta nimitys voi kaatua palkka-asioihin.

Hammers päätti luopua manageri David Moyesista, jonka puolen vuoden sopimus umpeutui kauden päätyttyä. Sullivanin mukaan seura aikoo julkistaa uuden managerin nimen kymmenen päivän sisällä.