Manchester Cityn Raheem Sterlingistä tuli kesällä 2015 kaikkien aikojen kallein englantilaispelaaja, kun Liverpool myi hänet Ettihad Stadiumille. Siirtokorvauksen pohjana toimi 44 miljoonan punnan (noin 50,6 miljoonan euron) summa, joka maksettiin välittömästi kaupan yhteydessä.

Tämän lisäksi summa voi kasvaa yhteensä 49 miljoonaan puntaan (noin 56,4 miljoonaan euroon), kun tietyt pykälät toteutuvat.

Manchesterilaisseura on jo maksanut 2,5 miljoonan punnan (noin 2,87 miljoonan euron) edestä bonuksia Liverpoolille. Suurin tekijä summan nousuun on toistaiseksi ollut Cityn viime kauden Valioliigan mestaruus, jota Sterling oli mukana voittamassa.

Menestykseen liittyvien lisien lisäksi Liverpool saa 500 000 puntaa (noin 575 000 euroa) aina kun Sterling on ollut 30 kertaa avauskokoonpanossa Valioliigan tai Mestarien liigan ottelussa. Tällä hetkellä aloituskokoonpanopaikkoja kyseisissä kilpailuissa on kertynyt Sterlingille 113 ottelun verran, joten seuraava ja viimeinen ottelumäärästä maksettava bonus tulee mahdollisesti täyteen jo tämän vuoden puolella.

120 aloituskokoonpanopaikan myötä 49 miljoonan punnan täyttyminen on enää Man Cityn lähitulevaisuuden menestyksestä kiinni. Jos joukkue onnistuu voittamaan Mestarien liigan ja vielä yhden Valioliigan mestaruuden jatkosopimuksen hiljattain tehnyt Sterling mukanaan, olisi kaikki bonuspykälät täyttyneet.