Raheem Sterling nimesi Manchester Cityn tärkeimmän pelaajan – ”Olemme hänestä riippuvaisia”

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Raheem Sterling on ylistänyt joukkuetoveri Sergio Agüeroa hänen maailmanluokan suorituksesta Chelseaa vastaan viime sunnuntaina.

Manchester City kaatoi Maurizio Sarrin sinipaidat murskaavin 6-0-lukemin, kun Agüero pamautti ottelussa kauden kolmannen hattutemppunsa.

Sterling, joka itse teki pelissä kaksi maalia, uskoo Agüeron olevan yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista tällä hetkellä.

– Sergio on pelaaja josta olemme riippuvaisia, kertoi Sterling Manchester Cityn virallisilla nettisivuilla ottelun jälkeen.

– Näitte kuinka hän ampui hänen ensimmäisen maalinsa ihan maalin yläkulmaan – meidän on vaalittava hänen kaltaisiaan pelaajia.

– Kyseessä oli mahtava suoritus koko joukkueelta – manageri asetti meidät oikein ja valmisteli meidät otteluun. Kyseessä oli vain voitto ja toiset kolme pistettä. Tärkeintä joka ottelussa on ottaa täydet kolme pistettä.

Manchester Cityllä on luvassa nyt kahden viikon tauko Valioliigasta. Sarjaykköset kohtaavat FA Cupissa Newport Countyn, Mestarien liigassa Schalken ja Liigacupin finaalissa jälleen kerran Chelsean, ennen kuin he viimein pelaavat seuraavan valioliigaottelunsa West Hamin vieraana.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus