Mediakuva antoi Manchester Cityn tähdelle suuria ennakkoluuloja Raheem Sterlingistä: ”Hieman k*sipää”

© Kuva: Getty Images

Kevin De Bruynella oli ennen Manchester Cityyn siirtymistään valtavia ennakkoluuloja Raheem Sterlingistä. Tähtikaksikko saapui kesällä 2015 samaan aikaan Etihadille Wolfsburgista ja Liverpoolista.

De Bruyne pohjasi käsityksen Sterlingistä Hyökkääjän mediakuvaan Englannissa.  Media antoi käsityksen, että mies olisi ollut täysi kusipää.

Kun Belgian maajoukkuemiehestä tuli Sterlingissä seuratoveri, ennakkoluulot rapisivat nopeasti.

– Ennen kuin tulin Manchester Cityyn, en tiennyt mitä tästä Raheem Sterlingistä pitäisi ajatella, De Bruyne kirjoitti The Players Tribunen artikkellissaan.

– En ollut koskaan tavannut häntä. Lukemani perusteella odotin hänen olevan hyvin erilainen hahmo.

– Tabloidit väittivät häntä aina röyhkeäksi. Joten ajattelin, miksi englantilaiset kutsuisivatkaan sitä. Hieman kusipää, ehkäpä?

– He sanoivat Raheemin olevan koreileva mies, joka jätti Liverpoolin rahan vuoksi. Minua sanottiin Chelsea-hylkiöksi.

– Sitten tulin Cityyn ja tapasin Raheemin. Juttelimme hieman harjoitusten jälkeen ja ajattelin: ”Hetkonen, tämä kaveri vaikuttaa hyvin mukavalta. Mistä tässä on kyse?”

– Tutustuin todella Raheemiin ja huomasin, kuinka fiksu ja aito ihminen hän on. Hän olisi voinut erilaisen, mitä kuvittelin. Totuus on se, että Raheem on yksi nöyrimmistä ihmisistä, joita olen jalkapallon parissa tavannut.