Valioliigapelaajat äänestivät keskuudestaan Liverpool-toppari Virgil Van Dijkin Valioliigan kauden parhaaksi pelaajaksi. Samassa äänestyksessä kauden parhaaksi nuoreksi pelaajaksi valittiin Manchester Cityn Raheem Sterling.

Toimittajien äänestyksessä osat vaihtuivat, sillä Englannin jalkapallotoimittajien liiton äänestyksessä kauden parhaaksi pelaajaksi valittiin 24-vuotias Sterling. Äänestyksen kakkonen oli Virgil van Dijk ja kolmas Manchester Cityn Sergio Agüero. Sterlingin voitto heltisi Sky Sportsin mukaan ”selvällä marginaalilla”.

Englannin maajoukkuelaituri on tehnyt valioliigakauden aikana 17 maalia ja syöttänyt kymmenen. Hän on ollut näkyvästi esillä myös kentän ulkopuolella vaatiessaan tuntuvampia rangaistuksia jalkapallostadioneilla tapahtuvasta rasistisesta käytöksestä.

[readmore from=Sterling-Raheem]

Jo huhtikuun alussa Virgil van Dijk paljasti äänestäneensä kauden parhaaksi pelaajaksi Raheem Sterlingiä.

– Minä äänestin Raheem Sterlingiä, sillä minusta hän ansaitsee sen. Hänellä on ollut fantastinen kausi, Van Dijk totesi.

– Olisin voinut äänestää myös Bernardo Silvaa tai jotain muuta Citystä, mutta olen vain rehellinen. Minusta Sterling on kehittynyt pelaajana paljon.