Raheem Sterlingistä on kasvanut Manchester Cityssä Pep Guardiolan alaisuudessa yksi Valioliigan parhaista pelaajista. 24-vuotias laitahyökkääjä takoi menneellä kaudella 17 maalia sarjassa ja keräsi 10 maalisyöttöä.

Mestaruutta Cityn kanssa toista vuotta peräkkäin juhlinut Sterling äänestettiin myös jalkapallokirjoittajien vuoden pelaajaksi.

Suuri tekijä Sterlingin nousuun kirkkaimmalle huipulle on ollut manageri Guardiola.

– Pep on ollut minulle valtava hahmo. Olin nähnyt aiemmin, kuinka hän rakensi joukkueita. Nuorena läpimurtoa hakevana pelaajana näin tämän täydellisenä paikkana, Sterling kehui BBC:n haastattelussa.

– Manageri on auttanut minua valtavasti itseluottamuksen kanssa ja antanut luottoa minulle. Hän on peluuttanut minua tultuaan 90 prosentissa otteluissa ja suurissa peleissä.

– Haluan maksaa hänelle takaisin hyvällä työnteolla. En vain mene kentälle pelaamaan ja nauttimaan, vaan tekemään tulosta kovasta työstä.

Sterling myös iloitsee Cityn joukkueen hyvää ilmapiiriä. Jokainen pelaaja asettaa joukkueen omien saavutusten edelle.

– Manageri on luonut täydellisen ilmapiirin. Hänen luottamuksensa on ansaittava ja kunnioitus ansaittava päästäkseen avaukseen. Täällä ei ole egoja. Kyse on vain kovasta työstä ja kyvyistä.

– Täällä ei ole ainuttakaan pelaajaa, joka luulisi olevansa meitä muita parempi. Me tiedämme kaikki kykymme ja mitä voimme tuoda joukkueeseen pöytään.

City kohtaa tänään FA Cupin finaalissa Wembleyllä Watfordin. Joukkueella on mahdollisuus päättää kausi kansalliseen triplaan.