Uutisoimme aiemmin tänään Manchester Cityn laitahyökkääjä Raheem Sterlingin espanjalaismedialle antamista kommenteista. Englannin maajoukkuetähti kehui AS:n haastattelussa Real Madridia ”fantastiseksi ja massiiviseksi seuraksi”.

Hän on yksi Cityn pelaajista, joiden nimi on pyörinyt siirtohuhuissa viime päivinä. Monet epäilevät Cityn joukkueen kokevan kesällä monia muutoksia, koska seura sai Euroopan jalkapalloliitolta Uefalta kahden kauden kilpailukiellon Mestarien liigaan taloudellisen reilun pelin sääntöjen rikkomisen takia.

[readmore from=Manchester-City]

Sterling lisäsi kuitenkin AS:n haastattelussa, että aikoo kunnioittaa hänen ja Cityn välistä sopimusta, jota on jäljellä vielä kolme ja puoli vuotta.

Manchester City ja Real Madrid kohtaavat toisensa Mestarien liigan neljännesvälierissä. Otteluparin avausosa pelataan Madridissa Santiago Bernabéulla ensi viikon keskiviikkona ja toinen osa Etihadilla 17. maaliskuuta.

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola ei ollut huolissaan, kun häneltä kysyttiin Sterlingin sanomisista.

– Pelaajilla on vapaus puhua. He voivat sanoa, mitä he uskovat ja ajattelevat. Meidän tehtävämme ei ole sanoa heille, mitä heidän pitää ajatella, kommentoi Guardiola.

– Olen varma pelaajieni sitoutuneisuudesta [Cityä kohtaan]. He ovat osoittaneet sen jo monien vuosien ajan.

– Kukaan ei tiedä, mitä tulee tapahtumaan, mutta minun ei tarvitse epäillä pelaajieni sitoutuneisuutta [kauden] kolmen viimeisen kuukauden aikana, ei yhdessäkään pelissä.

Sterling on edustanut Manchester Cityä kesästä 2015 lähtien ja pelannut seurassa 226 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 89 maalia ja syöttänyt 71.

Lähteet: BBC, Manchester Evening News