Southampton-valmentaja Ralph Hasenhüttl pettyi joukkueen perjantain viime hetken romahdukseen. Saints oli kiinni Liverpoolia vastaan 1-1-tasapelissä viimeiselle kympille saakka, mutta hävisi lopulta 3-1-numeroin kotipelinsä.

Pisteet olisivat olleet otettavissa.

– Kaiken puolustaminen on liki mahdotonta. Se satuttaa, että päästimme toisen maalin tavalla, jota emme halunneet. Heillä ei ollut yli 80 minuuttiin juurikaan pallonriistoja, joista he voisivat aloittaa vastaiskun. Suunnitelmana oli olla antamatta heille mahdollisuuksia prässäykseen, Hasenhüttl harmitteli lehdistölle.

– Sitten me teimme virheen viimeisellä kymmenminuuttisella. Tällaista joukkuetta vastaan sitä ei voi tehdä. Sitten laitoimme kaiken peliin ja kolmannella ei ollut enää merkitystä. Se oli ansaittu voitto Liverpoolille. Yritimme kaikkemme ja osoitimme taas pystyvämme taistelemaan.

Liverpoolin 1-1-tasoitus herätti kysymyksiä. Mohamed Salah nimittäin näytti olleen ennen Sadio Manén osumaa paitsiossa.

Myös Hasenhüttl huomasi tämän.

– Ensimmäinen maali oli hiukan paitsio, joten se ei mennyt meidän kannalta nappiin. Vastustajajoukkue pelasi kuitenkin tilanteen hyvin ja nosti vaarallisen pallon boksiimme, Southampton-valmentaja kommentoi.