Sky Sportsin studioisäntä David Jones pyysi sosiaalisessa mediassa anteeksi toimintaansa Tottenham–Chelsea-ottelun studiolähetyksessä.

Sky Sportsin asiantuntija Gary Neville puhui voimakkaasti rasismin kitkemisestä englantilaisessa jalkapallossa ottelun studiolähetyksessä (uutinen). Rasismikeskustelu sai kipinän, kun Chelsean tummaihoinen toppari Antonio Rüdiger joutui rasismin kohteeksi ottelussa.

Jones katkaisi Nevillen puheenvuoron ja korosti sen olleen asiantuntijan oma mielipide eikä kanavan. Jonesin mukaan hänen oli sanottava asia, koska Neville nosti puheessaan esiin myös poliittisia puolueita.

– Olen pahoillani, että pilasin rasismia koskeneen tärkeän keskustelun. Minun oli puututtava siiihen, koska Gary vihjasi, että kaksi isoa puoluetta olisivat syypäitä siihen. En tehnyt sitä tarpeeksi selväksi, Jones twiittasi.

– Minä en koskaan tarkoituksellisesti katkaisisi keskustelua rasismista. Olen työskennellyt 20 vuotta Skylla, ja he ovat kanssani samaa mieltä siitä, että minkäänlaista rasismia ei tule hyväksyä. Siksi olen erittäin pettynyt ja pahoillani.