Wolverhamptonin tähtihyökkääjä Raúl Jiménez vakuuttaa jäävänsä seuraan, vaikka joukkue ei pääsisi Mestarien liigaan.

Meksikon maajoukkuekärki Jiménez, 28, on lehtitietojen mukaan suurseurojen kiikareissa tämän kauden esitystensä ansiosta. Hän on pelannut kuluvalla sesongilla 44 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 22 maalia ja syöttänyt kymmenen, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Hänet on yhdistetty muun muassa Arsenaliin, Manchester Unitediin ja Real Madridiin, mutta Jiménez kertoi livelähetyksessä Facebookissa, että hänellä ei ole kiire lähteä Wolvesista, joka on Valioliigassa kuudentena, kun yhdeksän kierrosta on pelaamatta.

– Minulla on sopimus vuoteen 2023 asti, sanoi meksikolaishyökkääjä Manchester Evening Newsin mukaan.

– Ei meidän ole pakko päästä Mestarien liigaan, jotta minä jäisin. Minun on hyvä olla täällä, olen onnellinen Wolvesissa, teemme tärkeitä asioita.

– Olemme yrittäneet parhaamme viime kauden alusta lähtien. Olemme päässeet Eurooppa-liigaan ja nyt taistelemme paikasta Mestarien liigaan.

– Pelaajana kasvaminen on iso motivaation lähde ja Mestarien liigaan pääseminen on iso plussa. Se pitää ajatukset isoissa asioissa.

Jiméneziltä kysyttiin, missä hän näkee itsensä kymmenen vuoden päästä. Meksikolaiskärki vastasi, että hän on siinä vaiheessa 39-vuotias, joten hän saattaa olla jo eläkkeellä, mutta lisäsi myös, että saattaa siirtyä vielä jonain päivänä takaisin kotimaahansa, tai Yhdysvaltoihin.

– Toivottavasti voin jatkaa [pelaamista] mahdollisimman pitkään.

– Minulla ei ole ollut hirveästi loukkaantumisia, joten toivottavasti voin jatkaa vielä monta vuotta.

– Urani jälkeen haluan valmentaa tai toimia asiantuntijana televisiossa, mutta haluan jatkaa jalkapallon parissa.

– Minä viihdyn tällä hetkellä Euroopassa, mutta en halua sulkea pois paluuta Amerikkaan.