Wolverhamptonin tähtihyökkääjä Raul Jimenez on päästetty pois sairaalasta ja lepää nyt kotonaan perheensä kanssa. 29-vuotiaan kärkimiehen paluuta pelikentille joudutaan kuitenkin odottamaan todennäköisesti vielä pitkän aikaa.

Meksikon maajoukkuehyökkääjä joutui leikkaukseen, kun hän ja Arsenalin keskuspuolustaja David Luiz iskivät päänsä ikävännäköisesti yhteen toissa viikonlopun valioliigaottelussa. Wolverhampton voitti kamppailun Emirates Stadiumilla 2-1-lukemin.

Jimenezin kallo murtui yhteentörmäyksessä, minkä takia hänen oli pysyttävä sairaalahoidossa tiistaihin saakka. Lääkäri Matt Perry ilmoitti viime viikon lopulla, että Jimenez on tehnyt toipumisessaan erinomaista edistystä ja palaisi kotiin tällä viikolla.

29-vuotiaan kärkimiehen pahannäköinen loukkaantuminen on herättänyt keskustelua Valioliigan vaihtosäännön muokkaamisesta. Ehdotukset aivotärähdysten sallimista lisävaihdoista ovat saaneet vahvaa kannatusta Jimenezin loukkaantumisen seurauksena.

LUE MYÖS: Valioliigaottelun kauhunhetki lisää kannatusta isolle sääntömuutokselle – vastaavan kokenut huippuvahti: ”Tiedämme vammojen vakavuuden”

Wolves

@Wolves
Some good news from over the weekend...

Raul Jimenez has been discharged from hospital and is now resting at home with his family.

#FuerzaRaul