Watfordissa läpimurron tehnyt Richarlison myöntää, että hänellä oli alussa vaikeuksia sopeutua englantilaiseen harjoitteluun ja ruokavalioon.

Richarlison oli yksi syyskauden suurimmista sensaatioista. Hän viimeisteli viisi maalia 11 ensimmäisessä valioliigaottelussaan – mukaan lukien viime hetken voittomaali Swansean verkkoon ja tasoitusosuma West Bromwichia vastaan.

– Englannissa harjoittelu on erittäin kovaa, 20-vuotias Richarlison sanoo FourFourTwo-lehden haastattelussa.

– Olet koko ajan pelaajien tähtäimessä. Joka kerta saadessani pallon hyppään, koska tiedän heidän tulevan taklaamaan minua, hän jatkaa.

[readmore from=Richarlison]

Richarlison pani myös välittömästi merkille pelinopeuden.

– Olin penkillä ensimmäisessä ottelussani, kotona Liverpoolia vastaan. Ja ymmärsin nopeasti, että peli on täällä hyvin erilaista – pelaajat juoksevat koko 90 minuutin ajan. On harjoiteltava kovaa ja palauduttava hyvin, jotta pelin aikana ei tule kramppeja.

Pelaaja laihtui viisi kiloa asuessaan hotellissa. Hänellä oli tapana syödä hampurilaisia, jotka muistuttivat eniten brasilialaista ruokaa.

– Sitten löysin kodin, ja agenttini ja tämän vaimo tulivat luokseni asumaan. Aloin syödä enemmän riisiä ja papuja. Vähitellen asiat alkoivat ratketa, ja myöhemmin löysimme brasilialaisen teurastajan, joka työskenteli Radlettissa. Hän tuo maahan lihaa Etelä-Brasiliasta.

Lähde: Hertfordshire Mercury