Milloin pelit jatkuvat? Millä aikataululla loput peleistä pelataan? Jatkuuko kausi ollenkaan? Mitä tapahtuu, jos kausi ei jatku? Useita kysymyksiä on tällä hetkellä ilmassa koronaviruksesta aiheutuneen urheilutauon myötä, joka koskee myös kaikkia Euroopan huippusarjoja Valioliiga mukaan lukien.

Manchester Unitedin entisen puolustajan Rio Ferdinandin mielestä paras ratkaisu olisi laittaa kausi lopullisesti päätökseen, jos mitään mullistavaa ei tapahdu lähiviikkoina. Hän kertoi myös toivovansa, että kausi mitätöitäisiin kokonaan eli mestaruutta ei jaettaisi.

– Meidän täytyy huomioida, että jalkapallo on vain peliä. Niin tosissaan kun sen otammekin, isompi asia on se, mitä yhteiskunnassamme tapahtuu, Ferdinand sanoi.

– Olen ehdottomasti sitä mieltä, että jos tilannetta ei saada korjattua seuraavan parin viikon aikana, kausi tulisi mitätöidä ja aloittaa ensi kaudella puhtaalta pöydältä.

– Useat henkilöt kuten Liverpool-fanit sanovat, että olen tätä mieltä, koska en halua Liverpoolin voittavan Valioliigaa. Kuunnelkaa, jos minun joukkueeni olisi tuossa tilanteessa, miettisin ennemmin ihmisten kuolemia ja laajempaa yhteisöä kuin omaa etuani.